Boek

19 september 2021 - Boek over molen De Vlijt

Op een feestelijke bijeenkomst is ons nieuwe boek gepresenteerd: Sieraad aan de IJssel - Molen De Vlijt te Marle.

We hebben het boek met veel plezier geschreven en het is een boeiend mengsel geworden van geschiedenis, techniek, mensen en verhalen. Afgewisseld met mooie foto's van de molen, vanuit een drone hoog in de lucht tot kleine details. Hieronder ziet u een voorproefje van de inhoud.

Opmaak en drukwerk zijn gefinancierd uit de subsidie die we van de Provincie Overijssel ontvingen. Alle bezoekers op het feestje van 19 september 2021 kregen  een boek mee naar huis. Voorzover niet aanwezig zullen omwonenden, financiers en sponsoren ook een exemplaar ontvangen. De resterende boeken zijn beschikbaar voor de verkoop. De opbrengst gaat in de spaarpot voor onderhoud van de molen en toekomstige restauraties.

U kunt het boek kopen voor 25 euro + eventuele verzendkosten. Om te bestellen stuurt u een berichtje met uw contactgegevens naar info@molendevlijtmarle.nl of ga langs bij het winkeltje Koek & Ei in Veessen waar het boek ook te koop is.

Formaat 26.5 * 20.5 cm (staand) - 130 pagina's - full colour - harde kaft - ISBN/EAN 9789078335269

Eerste exemplaar uitgereikt aan Arsène de Badts
Titelpagina
Inhoudsopgave

U kunt het boek kopen voor 25 euro + eventuele verzendkosten. Om te bestellen stuurt u een berichtje met uw contactgegevens naar info@molendevlijtmarle.nl of ga langs bij het winkeltje Koek & Ei in Veessen waar de boeken ook te koop zijn.